6493 Sayılı Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşları Lisans ve Uyum Sürecinizde Yanınızdayız.

"Fintech Sektöründe Bir Adım Öne Çıkın"

0(212) 691 61 61 | bilgi@analistim.com.tr

Hakkımızda

20+ Yıllık Ödeme Sistemleri Tecrübesi İle Uçtan Uca Danışmanlık Hizmetleri

20+

Alanlarında Uzman Ekip Üyesi

50+

Mutlu Müşteri

12+

ARGE Projesi

Danışmanlık Hizmetimiz Kapsamında Şirket Kuruluşu, Başvuru Dosyasının Oluşturulması, Politika Prosedürlerin Oluşturulması, Dosyalanması Ve Merkez Bankası Sunumuna Hazır Hale Getirilmesi, Şirketin Vereceği Hizmetlere Ilişkin Tüm Yazılımların Tedariki / Alınması / Kiralanması (Sistemlerin Teknolojisi & Mimarisi), Personellerin Eğitimleri Ve Diğer Dış Hizmet Alımları İle İlgili Çalışmaların Süreçlerinin Yönetimleri Yapılmaktadır.

01

Genel Danışmanlık

Yönetmelik - Prosedür

YKK - Şema

MB Sunum - Hukuki Evraklar

Finansal Denetim

Beyanname

Muvafakatname

Faaliyet Programı

Denetim Raporu

Sızma Testi Raporu

Gerekli ISO Belgeleri

02

Teknik Danışmanlık

Server Altyapısı

Client Altyapısı

Cluster & Disaster

Firewall

Load Balancer

Replication

Sanallaştırma

PCI-DSS

Sistem Güvenliği

03

Özel Yazılım Ürünleri

Admin Uygulaması

Üye İşyeri Uygulaması

Dijital Cüzdan

Mobil Uygulamalar

Kurumsal Website

ERP Entegrasyon

CRM Entegrasyon

Log Sistemleri

Fraud Sistemi

Webservis Entegrasyon

API Entegrasyon

04

Ekosisteme Giriş Yapın

20+ yıllık ödeme sistemleri sektör tecrübemiz ile siz de bu ekosisteme giriş yapın. Karlı çıkın...

Hİzmetler

Uzman Ekibimiz İle Sizlere Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Veriyoruz.

Şirket Kuruluşu

6493 sayılı yasanın tariff ettiği özelliklere uygun nitelikteki şirket ortaklık ve sermaye yapısı dikkate alınarak; şirket ana sözleşmenin hazırlanması, kurul kararlarının alınması, sermayenin banka işlemlerinin yapılması ve ayrıca şirketin kuruluş faaliyetleri konusunda ortaklara bilgi paylaşımını içerir.

Şirket Yönetimi

Mevzuatın istediği özellikleri olan yönetim kurulu üyelerinin oluşturulması ve yine mevzuata uygun ilk yönetim kurulu kararlarının alınması, şirket yetkililerinin atanması faaliyetlerini içerir.

Sermaye Yönetimi

Şirketin sektörde vereceği hizmetlerin/ürünlerin kapsamının belirlenmesi ve ilgili faaliyet konusu için gerekli sermayenin Kurulacak Şirkete ait banka hesaplarına yatırtılması ve koruma hesaplarının açılmasını içerir.

Yazılımlar & Teknik Altyapı & PCI-DSS

6493 Sayılı Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Kanunu kapsamında gerekli olan yazılımların üretilmesi, kiralanması veya satın alınması ile ilgili süreçlerin yönetilmesini ve ayrıca teknik altyapı planlama ve temini desteği ve de ödeme sistemleri için gerekli olan PCI-DSS sertifikasyon süreç yönetim hizmetlerini içerir.

Yönetmelik Ve Uyum

Merkez Bankası’nın ve Bağımsız Denetçi firma tarafından talep edilen Yönetmelik ve Ek-1 dosyalarının hazırlanması için gerekli dökümanların paylaşımı ve Şirket hizmet kapsamında hazır hale getirilmesini içerir.

Bağımsız Denetim

Lisans başvuruları için gerekli olan tüm dokümantasyonun hazırlanması, şirket personelinin eğitilmesi, Mevzuatın aradığı ve regülatörün ilan ettiği bağımsız denetim şirketleri ile Bilgi Teknolojileri, Risk Kontrolü, Finansal Denetim, Vergisel Denetim süreçlerinin yönetilmesi hizmetlerini içerir.

İnsan Kaynakları

Regülatörün belirlediği özelliklere sahip üstdüzey şirket yöneticilerinin ve diğer personellerin belirlenmesi, Personelin lisans sürecine hazırlanması, dokümantasyonların tamamlanması ve ayrıca bilişim ve de operasyon eğitimlerinin verilmesini içerir.

Dış Hizmet Alımı

Şirket bünyesinde her türlü Dış Hizmet Alımı sözleşmelerinin hazırlanması, Merkez Bankasının belirlediği hükümlere sahip olması konusunda süreçlerin yönetilmesini içerir.

Operasyonel Optimizasyon

E-Para ile ilgili tüm şirket içi operasyonların belirlenmesi ve uygun iş prosedürlerinin hazırlanması ve optımum verimlilik için kontrol yapılmasını içerir.

Ürünler

6493 Sayılı Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Kanunu

Kapsamında Yazılım Ürünleri

Bİze Ulaşın
  • phone
    0(212) 691 61 61
  • email icon
    bilgi@analistim.com.tr
  • location

    İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

    Florya Kampüsü TEKMER G Blok No:102

    Küçükçekmece/İstanbul